Galleri Galej

7 september 2024 - 8 september 2024
kl. 11.00

Helgen 7-8 september kl 11.00-16.00, bjuder museer och gallerier i Borås upp till galej. Nio olika museer och gallerier har öppet båda dagarna och satsar på att ge dig ett riktigt festligt besök. Det bjuds på allt från särskilda utställningar och musikunderhållning till spännande erbjudanden och dryck och tilltugg.

Hos oss på Abecita får du under hela den här konstliga helgen uppleva hela muséet till halva priset – entrén kostar då 60 kr och kaffe/te ingår som vanligt (ordinarie pris 135 kr/pers).

Museichef Michaéla Faily bjuder på en väl inramad introduktion av alla utställningar samt en extra fördjupning av Elisabeth Ohlsons ”Porträtt av en fotograf”.

Första introduktionen börjar kl 11.15 och därefter görs en introduktion med början varje hel timme 12.00, 13.00, 14.00 och 15.00 både lördag och söndag. Välkommen!

 

Medverkande museer och gallerier
‣ Abecita Popkonst & Foto
‣ Ateljé Algotsson
‣ Borås Konstmuseum
‣ Flaménska Galleriet
‣ Galleri Karlenström
‣ Galleri Revolt
‣ Textilmuseet
‣ Wärenstams
‣ Ålgården

Läs mer om Galleri galej och övriga medverkande aktörer!

Skyttelbuss

För att det ska vara enkelt att ta sig runt mellan de olika aktörerna har vi ordnat skyttelbussar som är gratis att åka med. Om du vill. Här finns gott om utrymme för den som har ont om tid, inte hittar eller har svårt att förflytta sig. Allt för att du ska kunna maximera och njuta av dina konstupplevelser på bästa sätt. Se tidtabell!

Varmt välkomna!